Beoordelingen van Döner Fabriek Ameland Buren Ameland

Recente recensies van Döner Fabriek Ameland Buren Ameland

5 sterren na 169 reviews

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

War lecker wir bestellen wieder

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, en heerlijk gegeten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankjewel. 👍👍👍👍👍✌✌✌✌😉

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:🙏✌✌👍🏻👍🏻👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd op het juiste tijdstip geleverd, portie,s zijn groot genoeg. lekker gegeten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt! 👍👍👍👍🏻

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers !

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt...👍🏻👍🏻👍🏻👍🙏💯

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sehr lecker. Gute Portionen. Sehr empfehlenswert.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Thanks 🙏👍👍✌✌✌😉

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Volgende x de patat graag wat harder bakken was amper gebakken en erg slap.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oke. Bedankt voor het laten weten.... 👍👍👍👍👍🙏🙏🙏✌✌✌✌😉

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt geleverd, nog goed warm en vooral errug lekkur van gegeten!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel 👍👍👍💯💯💯💯💯🙏✌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten! Snel en makkelijk besteld. Alleen de kip bitterballen vonden we niet op bitterballen lijken, minder geslaagd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oke... daar kunnen we wat mee.... bedankt👍🙏✌✌✌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed op temperatuur en na de tijd een volle maag. Fijn om van jullie te hebben mogen eten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top... bedankt ✌✌👍👍👍👍👍👍👍

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk mooie porties en op afgesproken tijd klaar top

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! ✌✌✌👍👍👍

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankjewel....👍👍✌✌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker , en prima als altijd

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en rijkelijk belegd! Aanwinst voor Buren. Bestellen zeker weer!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt! Fijn om het zo te lezen. 👍✌👍✌👍

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gevuld en smakelijk. Knoflooksaus ook goed van smaak.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! ✌✌👍👍👍👍✌💯

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt🙏🙏🙏👍✌✌

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super broodjes, heerlijke knoflooksaus en veeeeel patat.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt! 👍👍🙏🙏✌💯

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:🙏🙏💯💯👍✌😉😉😉🧡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte uitstekend! Eenvoudig via de website te bestellen en betalen en de bestelling stond op tijd klaar! Smaakte goed, was goed warm en een volgende keer op Ameland bestellen we hier zeker weer! Aanrader!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Wat fijn..... erg bedankt! 🙏🙏🙏💯✌✌👍👍👍

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.en op tijd geleverd ..dankjullie ter zeerste❤❤👍👍

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Wat fijn.... graag gedaan hoor. Fijne avond. ✌✌🙏🙏🙏👍

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd gebracht, prijs kwaliteit super

Reactie van Döner Fabriek Ameland:💯💯✌😉😉

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes kip doner besteld! Bezorgd op afgesproken tijd, foutloos en HÉÉRLIJK!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top erg bedankt🙏🙏🙏🙏🙃🙃🙃💯

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:🙏🙏🙏👍👍👍💯

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke donner schotel online besteld . De bestelling werd precies op tijd geleverd, was lekker, smakelijk, lekkere verse salade en een hele grote portie.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt! 👍🙏🙏✌💯

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt🙏🙏👍👍💯

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging. En het eten was prima

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt✅👍👍👍

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doner fabriek heeft echt een standaard kwaliteit. Super goed! Of het nou een broodje döner is of een kapsalon of een turkse pizza. Het vlees is van goeie kwaliteit. Bezorging is altijd optijd!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Heel fijn. Erg bedankt. .... 1👍👍👍👍🙏💯💯✅

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de kapsalon licht de sla boven op de patat , waardoor deze vochtig en slap wordt, misschien zou je de sla apart erbij kunnen serveren

Reactie van Döner Fabriek Ameland:We doen patat, vlees en daarop de sla. Dat is wat wij maken en als u sla apart bij wilt dan kunt dat gewoon aangeven. Het is ook van Buren naar Hollum he.... patat in de kapsalon kunnen we niet ( niet slap) leveren, ook al doen we de sla apart. Bedankt voor u bericht!👍👍🙏💯

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk broodje kip doner gegeten. En de aardappelschijfjes waren ook superlekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! Zijn blij mee 😉🙏🙏✌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd Meerdere keren update van de bestelling En ook per telefoon dat ze onderweg waren met de bestelling Ook was het eten 👍

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! 🙏🙏✌✌

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top! Bedankt 🙏🙏✌✌😉

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In Coronatijd en op last-minute-bestelling allereerst op laatste moment geleverd, maar veel belangrijker: een heerlijke maaltijd!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Wat fijn.... erg bedankt 👍👍🙏😉😉👍🙏👍😉👍😉👍😉😉

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dat is fijn dankjewel🙏🙏👍👍👍👍👍😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Alleen jammer dat de pepertjes waren vergeten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh dat is jammer.... volgende keer gelijk bellen en we brengen het direct als nog.onze excuses hiervoor!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Verschil tussen het broodje met en zonder feta konden we niet zien/proeven,maar verder was het wel lekker!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt, we zullen extra opletten om wat meer feta in te doen. Onze excuses hiervoor!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet normaal zó lekker!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt! 👍👍🙏🙏

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk van de Kapsalon gegeten! Ideaal voor op de zondag.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel! 😀🙏🙏👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk bedankt voir de extra patat ook , kon hem niet vinden om het los erbij te bestellen 💪💪💪

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Graag gedaan.... Zo kan het ook. Bij extra's staat ook patat. Bedankt!😉👌🙏🙏

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! 🙏🙏👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere lamachun goed gevuld met alles erop en eraan. 5 sterren van mij

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn.... dankjewel! Zijn we blij mee.👍👍👍👍🤙🤙🤙

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer toppie

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel! 👍👍👍👍💯

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt! 👍👍

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! 🤙👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.👍

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel🙏🙏👍🏼👍🏼👌

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt😉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🙏🙏👌✋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima optijd bezorgd

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn. Dankjewel.! 😉👍🏼👍🏼🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel! En ook nog behoorlijk warm bezorgd. Top!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn. Erg bedankt. 😉😉👍🏼👍🏼👍🏼🙏🙏🙏🙏

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerkijk, en gelijk voor 2 dagen !!! zeker aanrader ga zo door. Fijne jaarwisseling en ga zo door in 2021

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Jullie ook gelukkig nieuwjaar! Blijf gezond en tot volgend jaar! Bedankt voor alles in 2020. 😉👍🏼😉👍🏼😉🙏🙏🙏

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk .vers en goed gevulde broodjes

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel👍🏼👍🏼😉😉🙏🙏

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, ruim voldoende en lekker op smaak!! Qua prijs niet te duur!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Mooi zo.... erg bedankt😉👍🏼👍🏼👍🏼🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smakte heerlijk

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel 🙏🙏👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel! 😉😉👍🏼👍🏼👍🏼🙏🙏🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, zelf zouden we kiezen voor de patat los in een zak bij de krokante kip, door de warmte worden de frietjes erg slap. En De sla apart in een bakje. Verder is het bij iedere bestelling een feestje om te smullen!! Tot de volgende bestelling!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt voor je reactie! 😉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🙏🙏🙏 zal even kijken of we iets anders voor kunnen bedenken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk portie zijn groot genoeg mag om mij wel wat kleiner en de knoflooksaus wat aan de dunne kant genoeg gezeurd was prima in orde

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Hahahha neej hoor het is geen gezeur. Knoflook blijft een dingetje..... de enne zegt te dun en de andere zegt te dik.... maar komt goed. Bedankt voor het laten weten. 😉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼🙏🙏

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke broodjes Doner, en heel vlotte bezorging. Super tevreden!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn!🙏🙏🙏👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel. 😉👍🏼👍🏼

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen. En snelle bezorging en gewoon heerlijk gegeten. Top service. Ik zeg bestellen!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top ...... thanks👍🏼👍🏼👍🏼😉😉😉

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze altijd vroeger willen komen als wat je aangeeft

Reactie van Döner Fabriek Ameland:We komen niet zomaar vroeger maar bellen of dat mogelijk is. Als het niet kan dan is het zo. Vaak hebben we andere bestellingen rond hetzelfde tijd, om optijd of niet te laat te komen bellen we of iets eerder kan. Dit is vaak als we naar Hollum of Ballum moeten. .... volgende keer als u het niet e esrder wilt kunt gewoon aan geven. Bedankt voor uw reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk!!! Warm en precies op tijd bezorgd! Tot de volgende x, Mario & Adinda

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh fijn om het zo te lezen! Bedankt en tot de volgende keer. 😉😉😉😉👍🏼

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Zn erg blij mee. Dank hiervoor. 😉😉😉👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging. Goed verpakt zodat het nog heet was toen we gingen eten. En het eten zelf: HEERLIJK! Echt een aanwinst voor het eiland. Ga zo door.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel! 😉😉😉😉👍🏼👍🏼👍🏼👌👌👌

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Meer dan genoeg. Heerlijk gesmaakt 😀

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankuwel!😉👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Goede porties. En altijd keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankuwel. 😉😉👍🏼

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon lekker, sauzen niet geleverd. Bezorging zou wel in het Nederlands mogen.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Onze excuses voor de saus..... we zullen volgende keer zeker goed maken. Bezorgers zn nl,dl, en ik doe het zelf soms als het moet.... ik zie daar geen probleem in. Bedankt voor het laten weten. 👍🏼👍🏼👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed weer heerlijk gegeten klein min puntje de knoflooksaus was wel heel erg dun !!!’

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn dat het goed smaakte.... knoflook saus is het moelijk. We krijgen ook meldingen dat het te dik is. Het is moeilijk om de juiste te maken die echt iedereen goed vind. Maar bedankt voor het laten weten. We gaan zeker naar kijken. 👍🏼😉😉😉😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Website goed overzichtelijk! Makkelijk bestellingen plaatsen & afrekenen. Er werd netjes gebelt dat door drukte de bezorger iets verlaat was, maar zsm ging vertrekken. Zó gezegd, zo bezorgd. Broodjes döner waren erg goed. Voldoende vlees tussen de broodjes. Ook erg goed van smaak! Helaas was de extra bestelde patat, absoluut geen succes. We hebben geen hap gehad. Zacht, slap, wit en niet gaar. Géén ramp, want jullie hadden het druk, maar denk erom de volgende keer op drukke momenten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn dat u het even doorgeeft, ik stuur u een code waarmee u de volgende keer gewoon een patat gratis bij kunt bestellen. Meestal hebben we op zondag erg druk en we zullen dan ook op deze dag extra omdenken. Fijne avond!👍🏼👍🏼👌👌✌✌✌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top ... erg bedankt! 😉😉😉👍🏼👍🏼👍🏼✌❤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Jammer genoeg waren jullie een blikje cola zero vergeten bij de bestelling te doen.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh... sorry! Je krijgt het alsnog de volgende keer! We gaan hier aan werken dat het bij drukte ook alles gewoon bij komt te zitten. 👍🏼👍🏼👍🏼

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal om online te bestellen en een realistische tijd van afhalen in te geven, zodat de bestelling bereid kan worden en je nagenoeg niet hoeft te wachten zeker niet in deze coronatijd. Het was wederom heerlijk.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top! Erg bedankt. 👍🏼👍🏼👍🏼😉😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles smakte heerlijk behalve de cola want die hadden we niet gekregen XD foutje kan gebeuren

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh sorry, volgende keer gelijk bellen.... Ik stuur je een code waarmee je voor de volgende keer gratie drinken kunt krijgen. Bedankt voor het laten weten. 😉😉😉👍🏼👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel👍🏼👍🏼😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel.😉😉👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tolle Website, pünktliche Lieferung

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Vielen Dank! schön, dass alles gut war 😉😉👍🏼👍🏼👍🏼✌

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Het losse broodje zat er helaas niet bij, maar een foutje kan gebeuren. Verder heerlijk gegeten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh sorry volgende keer even bij opmerkingen bij zetten aub. We maken het weer goed. Bedankt voor het laten weten. 👍🏼👍🏼👍🏼😉

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Wordt op tijd bezorgd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel 😉👍🏼👍🏼

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Na online bestelling gedaan te hebben, was deze niet op de afgesproken tijd klaar. Bij thuis komst zat er in de Turkse pizza een lange zwarte haar. Voor de rest was de smaak prima, alleen die haar drukte wel een stempel op de eetlust.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Onze excuses hiervoor, gister was het erg druk! Van dat haar moet ik even nagaan.... bij ons werkt niemand met lange zwarte.haar.... Ik heb het zelf gemaakt en ik wordt bijna kaal ... duurt niet lang meer😏😉 Hoe dan ook ..... ik zal zeggen bel gewoon en je krijgt iets anders direct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dank je 😉😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het Was weer heerlijk !!!!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:thanks, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top. Dankhewel😊👍🏼

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knoflooksaus bakjes waren kappot gegaan in de tas . Opengeknapt . Eten was koud . Maar smaak en bezorging waren prima :)

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh sorry, ik zal het zeker goed maken met jou. Ik neem contact met je op. We zijn bezig om naar Ballum en Hollum toch warm eten te kunnen bezorgen. Het is toch 15 en soms 20 minuten. Komt goed!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling netjes op tijd en het eten was heerlijk!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankjewel!✌🙏

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:🙏🙏👍🏼👍🏼

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ergg lekker de service super goed... bij de vorige bestelling extra broodje besteld maar toen niet mee geleverd.. Bij de volgende bestelling een melding ervan gedaan en kreeg een broodje met vlees en sla erbij .. super tof bedankt ervoor

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Graag gedaan! Bedankt dat u weer besteld heeft bij ons. 👍🏼👍🏼👌👌🙏🙏🙏

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Super prijs kwaliteit verhouding. En netjes op tijd bezorgd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankjewel.👌👍🏼👍🏼👍🏼🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en betale is heel gemakkelijk. Ook handig dat je een tijd kunt opgeven wanneer je het wilt halen of dat het gebracht moet worden.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top! Bedankt👌👍🏼👍🏼🙏🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Döner Fabriek Ameland. Zowel afhalen als laten bezorgen. Duidelijke site, snel klaar, en altijd goede kwaliteit. Een aanrader

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top .... fijn om het zo te lezen. We zijn blij hiermee. Dank👍🏼👌👌✌🙏

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Online durum doner besteld, we konden ze op de afgesproken tijd afhalen. Ze waren mooi op tijd klaar. De smaak was heerlijk, lekker mager vlees en goed gevuld, zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! 🙏🙏🙏✌👌👍🏼🙏✌👌👍🏼

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen op de site ging erg goed. Duidelijk en erg overzichtelijk. Eten was netjes optijd klaar en precies zoals besteld was. Salade was lekker vers. Vlees was een beetje vet maar wel lekker op smaak. Leuk dat ze dit proberen op Ameland en ik zal bij een volgende vakantie zeker nog eens terug komen.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top! Graag tot de volgende keer. 😁👍🏼🙏

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer gehaald... wederom super gegeten 🤗

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt! 👌👍🏼🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi optijd! We hadden 3x de gefrituurde kip inclusief chilisaus (die miste 3x) en 2 broodjes met knoflooksaus (1 bakje knoflooksaus) we misten dus 4 bakjes saus. Het was verder wel super lekker en optijd bezorgd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Sorry hiervoor..... ik zal kijken hoe dat gekomen is en neem contact met u op om het de volgende keer gied te laten lopen. Bedankt en u hoort nog van me.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👌

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn.... bedankt he. 👌✌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn.... dankjewel

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Overvloed aan vlees. Lekker

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Mooi dankjewel

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Goeie porties.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankhe👌👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Patat van het kindermenu wordt wel slap in de box. Dit zou in een losse papieren zak smakelijker blijven.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:We gaan wat voor bedenken. Bedankt. 👌😉👍🏼

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn.... bedankt.👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd bezorgd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed gevulde Lahmacun extra. Smaakte heerlijk

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top😉

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Was prima in orde.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top dankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij beide dürüm speciaal miste de patat en feta helaas, voor de rest was het zoals normaal erg lekker en goed

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh dat is niet de bedoeling, ik neem contact met u op! Bedankt voor het laten weten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorgen duurde alleen veel langer dan van te voren was aangegeven.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Goed om het te horen. Vandaag was erg druk sorry. Hoop dat het volgende keer beter is. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde Duinoord. Had gevraagd op Zuid maar de bezorger was bij de receptie. Wel een goede Döner.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Gelukkig, bedankt! Als u op de site kijkt ziet u dat wij op meer dan 2 plaatsen hebben aangegeven dat wij alleen bij de receptie bezorgen!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een broodje afgehaald. Prima broodje! Goed verpakt, dus nog lekker warm toen we in de caravan waren. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn! Erg bedankt! 😉😉😉🙂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd. Jammer dat en patat en vlees koud waren.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh dat is jammer! Hoop dat het volgende keer beter is. Ik zal hey goed maken. U hoort nog van mij. Dankuwel

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren wat besteld. Goede kwaliteit en mocht er toch iets misgaan dan lost de eigenaar het keurig op.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn om het zo te horen! We horen graag als het weleens anders is dan verwacht! Top

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten, de portie,s friet zouden wel iets ruimer mogen,tot de volgende bestelling!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Zal om denken top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede porties! En precies op tijd klaar.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Patat mocht iets warmer zijn. Maar lekkere kapsalon.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles, dönner,kapsalon, was heerlijk. Alleen de tonijnsalade viel tegen voor wat je er voor betaald.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Jammer van salade, hoop volgende keer beter! bedankt voor je reactie!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Tip: iets grotere bakjes voor de saus😉

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn, dat gaan we doen..... we gaan van 50 naar 80cc... dat moet genoeg zn. Bedankt voor je tips

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankjewel. 😉

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heel erg lekker 😋 En een goede service

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top. 😉

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn, erg bedankt.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd en warm.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en weer heerlijk gegeten!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn om het te horen! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankjewel!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, behalve dan dat de gerechten enigszins afgekoeld waren

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Oh dat is jammer, gaan ons best doen om het de volgende keer zo warm mogelijk te leveren. Onze excuses hiervoor!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld...en we vonden het erg lekker.Voor herhaling vatbaar Porties zijn lekker groot en het werd iets eerder dan de afgesproken tijd bezorgd... Prima

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn, dankjewel! fijne avond nog!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! Top!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good Döner - will definitely come back! 👍🏻

Reactie van Döner Fabriek Ameland:you're great! Thanks and until next time!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lukte niet om voor twee dezelfde gerechten apparte sausen te bestellen

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Beste anton, Je kan ook 1 gerecht kiezen 2 gratis sausje kiezen 3 toevoegen Dit nog eens opnieuw doen maar dan andere sausje bij kiezen..... Hoop de volgende x beter! Bedankt en fijne avond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top, heerlijk en warm.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top! Erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankjewel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was jammer Het iets aan de koude kant , ze belde of eerder mochten komen, maar ik was dan nog niet thuis , dus denk dat te lang ingepakt zat

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we vantevoren eten klaar maken en dan gaan rond bellen of het eerder bezorgd kan worden! Zo gaan we niet werken. Soms hebben we 3 bestellingen in Hollum en dat binnen 1 uur. Dan gaan we EERST iedereen bellen om te kijken of we het in 1x kunnen brengen. Anders moeten we 3 x naar Hollum rijden voor paar kleine bestellingen binnen 1 uur. Als u aangeeft dat het 15 min eerder of later wel kan dan maken we eten klaar en geven het mee. Anders wachten we af en dan gaan we eten klaar maken. Onze excuses hiervoor! wij proberen volgende keer sneller naar u toe te rijden. Bedankt voor het laten weten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op de afgesproken afhaaltijd klaar! 👍🏻

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd bezorgd, goed verpakt, goed op temperatuur én lekker!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!! bedankt

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks om over te klagen

Reactie van Döner Fabriek Ameland:erg bedankt! doet ons goed om het zo te horen

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt echt heel erg lekker 😋

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!!! fijne om dit zo te lezen!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten zelf was erg lekker! Wel misten wij het een en ander bij de bestelling, denk aan saus en salade!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt voor uw reactie, Ik heb uw bestelling bekeken en zie wel dat u alles zonder salade heeft gekozen! Saus hebben we 2 x xx bakjes meegegeven! Als u de bon dan wilt zien, laat dan aub even weten dan stuur ik u die wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Op de afgesproken tijd was het klaar.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor herhaling vatbaar. Was erg lekker.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn. Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, lekker veel

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankuwel! Fijn dat u het lekker vind. ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld ,goed geïnformeerd over bezorging ,goed eten

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Leuk om zo diy te lezen.... horen we graag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader het was weer heerlijk

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld allemaal. Eten was heerlijk en snel bezorgt. Echte aanrader

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn om het te horen!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!!!! we houden het graag zo.....

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk alleen jullie zijn weer de sausen vergeten beetje jammer.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Hallo, Het is erg jammer dat je geen saus hebt gekregen! Mocht dit helaas nogmaals gebeuren, zou je dan direct contact met ons op willen nemen. Wij zijn in onze eerste weken continu bezig om een juiste werkwijze te hanteren zodat dit soort dingen niet weer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen wij hadden extra rode kool besteld in de turkse pizza en de knoflook saus erin. Maar vervolgens zijn ze dit vergeten denk ik.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Fijn dat het eten goed was! Wij waarderen uw feedback zo kunnen wij steeds ons service verbeteren! wij gaan het goed maken, u hoort nog van ons! fijne avond

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een kapsalon gehad ... was erg lekker .. we gaan zeker vaker wat bestellen.. 1 min puntje , de extra saus die ik besteld was er niet bijgeleverd.. maar toch enorm lekker gegeten..😋

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! We zullen volgende keer beter kijken of alles bij zit. Vandaag was even heel erg druk en de site was ook nog even uit de lucht..... liep beetje anders dan normaal! Onze excuses hiervoor! Als het weer gebeurd dan kunt u ook even een appje sturen naar 0642475726 en we brengen het alsnog gelijk!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld, en elke keer was het super lekker!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt! Wij vinden het fijn om het te horen!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top! Bedankt

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede porties!,Patat mag iets langer doorgebakken worden en minder vet. Voor 18.00 besteld, dit werd 18.30 maar hier is over gebeld, netjes opgelost.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:We gaan zeker aan werken. Onze excuses hiervoor! Top dat u het even door geeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wraps niet erg warm (komt dat misschien door de sla?) Misschien los erbij? Pizza vonden we verrassend zo opgerold. Kapsalon niks op aan te merken. Bezorging was wat later dan afgesproken maar begrijpelijk vanwege drukte. Wij bestellen zeker vaker😀

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt! Durum kunnen we niet te lang warm houden anders wordt het droog, het is dus snel maken en snel brengen. Gister was het even te druk miss iets langer geduurd voor het bij u aan kwam. We zullen zeker hier wat aan doen en iets voor bedenken. Bedankt voor uw reactie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30 aangegeven . stond om 16.55 voor de deur. natuurlijk mooi op tijd. maar bij de branding pizza besteld om die tijd. dus apart eten.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Vervelend, wij zijn ook beetje aan het uitzoeken hoe we het steeds kunnen verbeteren..... Branding is ook van ons miss volgende keer even bij de opmerking aangeven ..... Dan kunnen we daar zeker rekening mee houden en als het mogelijk is samen brengen voor u. Bedankt voor uw reactie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, super lekker!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Super!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker 👍

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, en erg lekker eten! Zeker een aanrader!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Snel bezorgd. Wij waren erg tevreden.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Zijn blij mee.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en veel het is een mooie aanwinst voor het eiland

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie waren de knoflook saus vergeten voor de rest was het lekker!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt voor uw reactie! Wij nemen snel mogelijk contact met u op en gaan het zeker goed maken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker top

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best lekker gegeten. Wel jammer dat de bestelling niet klopte. Besteld 1 doner speciaal , dus met wat meer vlees en met oa feta etc . En 1 normaal, maar wel pittig gekruid. Helaas was daar niets van terug te vinden. We kregen twee identiek dezelfde broodjes. Dus geen speciaal en ook niet pittig gekruid. De extra bestelde knoflooksaus ontbrak. En helaas was het geen lekkere knoflooksaus. Te dik en smaakje fles Remia. Jammer van de saus, Maar verder was de kwaliteit en smaak prima. Gaan het zeker nog een keer bestellen. Maar wij gebruiken dan wel onze eigen knoflooksaus!!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:We gaan het goed maken! U hoort snel mogelijk van ons! Bedankt voor uw reactie!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes geleverd

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Ga zo door!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Dankuwel!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden maaltijd was goed , ruime portie . enig minpunt te weinig saus

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb broodje doner besteld, was heerlijk en ruim op tijd bezorgd.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was buitengewoon heerlijk Wij bestellen snel weer👍🏻

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk goeie porties 👍👍

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Erg bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima gaan we zeker in de toekomst vaker doen.

Reactie van Döner Fabriek Ameland:Top bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.